INFO 


Het Fonds Podiumkunsten kende mij de Nieuwe Makers-regeling toe, die mij de komende twee jaar in staat stelt mijn makerschap verder te ontwikkelen. Ik ga in mijn voorstellingen op zoek naar het spanningsveld tussen filosofische vraagstukken en kleinmenselijke verhalen. Ik werk daarom naast een professioneel team aan kunstenaars ook met amateurspelers – kinderen en senioren -  die ik tot mede-maker maak. Hun kijk op de wereld is bepalend voor mijn voorstellingen en installaties, die laveren tussen magie en realisme. De eerste voorstelling is Mensenkinderen (meer info klik hier). In dit sprookje voor volwassenen confronteren vijf kinderen het publiek met de werkelijkheid, met al haar bedachte verhalen. De voorstelling gaat op 10 december in première in Alkmaar.


Ik heb een team aan mensen om mij heen verzameld waarmee ik de komende twee jaar zal samenwerken in het ontwikkelen van mijn werkwijze en het uitkristaliseren van mijn artistieke signatuur. Zij zullen betrokken zijn bij verschillende projecten. Dit zijn o.a. Lara van Lookeren op het gebied van dramaturgie, Zita de Vos op het gebied van productie, Mees Vervuurt als componist/geluidsontwerper, Sacha Zwiers als scenograaf en kostuumontwerper en Luna Joosten als schrijver voor Mensenkinderen.

Daarnaast zij
Lotte van den Berg als artistieke coach, Tamara Roos als zakelijk adviseur en Dagmar Bokma op het gebied van marketing en communicatie.^^^